Peynir Tabaklarına Renk Getiren Peynirler

Kahvaltılık Tarifler

Peynir Tabaklarına Renk Getiren Peynirler

Peynir Tabaklarına Renk Getiren Peynirler

 

Kahvaltı masanızın tam ortasında ya da  davet sofralarında olmazsa olmaz peynir tabağı hem farklı renkleri hem farklı tat ve kokuları bir arada sunabileceğiniz görsel bir şölen olabilir. Olaya, alışılagelmiş peynir çeşitlerinin alelade yerleştirilmesi olarak değil de sanat icra etmek olarak bakabileceğiniz, içerisinde vitaminlerin, minerallerin ve sağlığa açılan tüm kapıların uyum içerisinde dans ettiği lezzet tabağından bahsediyoruz. Günün her öğününe yakışan, her yaşta insana hitap eden peynir çeşitleri, tek bir tabakta birleşirse ortaya çıkan sadece peynir tabağı olmaz elbette. Siz buna güzel bir sunum deyin, biz sağlığın tek tabakta vücut bulması diyelim. Sonuç olarak her ne derseniz deyin, başarılı ve dengeli bir peynir tabağına “hayır” diyemeyeceğiniz neredeyse kesindir.

 

Peynir tabağı hazırlamak, yaratıcılık, denge ve özen işidir. İster süslü bir sunum tabağı ister sade bir servis tabağı isterseniz güzel bir peynir tahtası kullanın, tabak kalitesi ne olursa olsun, üzerine yerleştireceğiniz peynirlerin dokusu ve kokusu, sizi ve misafirlerinizi, lezzet notaları arasında uzun bir gezintiye çıkaracaktır. Anadolu’nun yeşil dağlarında sizler için süt ve peynir üreten her bir el, tabağınıza ayrı bir renk, ayrı bir lezzet katacaktır. Dünya üzerinde üretilen dillere destan tüm diğer peynirler de siz istediğiniz sürece tabağınızda yer alacaktır. Tadı baskın olan ya da olmayan, kokusu keskin ya da değil, sade ya da yağlı tüm peynirler, peynir tabağında kendisine verilecek yeri, en lezzetli halleriyle dolduracaktır.

En doğal peynir ve süt ürünleri siparişlerinizi buradan verebilirsiniz : https://www.recepacarsut.com/

 

Kahvaltıların alışılmış misafirleri, beyaz peynir, sürme peyniri ve kaşar peyniri de peynir tabağınıza ev sahipliği yaparken, Çanakkale esintisini tabağınıza en yağlı haliyle taşıyacak hafif sarımsı, küçük gözenekli, lezzetli mi lezzetli Ezine peyniri, Erzurum meralarının kokusunu evinize dolduracak, yağsız lezzet Civil peyniri ile tabağın ortasında aşk yaşarken, Diyarbakır’ın örgü peyniri, Bolu’nun isli peyniri, Siirt’in otlu tulum peyniri ya da Hatay’ın meşhur sürk peyniri bu şölene alkış tutabilecek lezzetleri ile tabağınızda yer alabilir. Tabağınıza dünya lezzetleri koyarak, lezzet notalarına yenilerini eklemek isterseniz, Kıbrıs’ın Hellim peynirini kızartıp, Hollanda’nın Gouda peynirinin hemen yanına yerleştirebilirsiniz. Tabağınızda renkli bir antibiyotik de yer alsın isterseniz, Erzurum göğermiş peyniri ya da diğer adıyla küflü peynir, tabağınıza sağlık ve yeni renkler eklemek için bekliyor olacaktır.

 

Farklı renkler, farklı dokular, birbirinden farklı aromaları ile hem masanızın hem midenizin tahtına oturacak peynir tabağı ister şarap yanında ister kahvaltı öğününde vazgeçilmezlerinizin arasında yerini alacaktır. Peynir tabağınıza, kuru meyveler ve kuru yemişler ekleyebilir, sunumunuza estetik ve renk katabilirsiniz.

 

İşte size püf noktası; tabağınızda hem yağlı hem az yağlı peynirler mutlaka olsun, organik peynir çeşitlerini mutlaka tabağınıza davet edin, ve yeni peynirler denemekten asla vazgeçmeyin.

En doğal peynir ve süt ürünleri siparişlerinizi buradan verebilirsiniz : https://www.recepacarsut.com/


@2020-09-14 11:24:51